Friday, May 10

I'm proud of you dear

Assalamualaikum dear :)
Hari ni rasa macam hrm erm.. Ha macam tu lah, tak tahu nak cakap.

Hati berbunga tapi dalam masa sama rasa macam nak tikam diri sendiri pun ada (amgan angan setiap org bila meroyan). Ahh ape ape je lah erna hoi, tu semua tak penting. yang penting, terus kan menaip dan sampaikan hajat tu haha. Hajat la sangat kan.

Rindu ni senarnyee -_-' Dekat perak
Dah setahun berlalu mungkin (yeke?) 
Eh jap jap. Tiba tiba kan, aku teringat pasal ni through the phone.

"Hello, tengah buat ape tu?"
"Ha? Herm tengah ni ha dekat lift, nak turun"
"Ouh, dah sedia tak?"
"Eh, gelak kecil. Ape tak dengar lah"
"Dah sedia tak nak jumpa?"
"Hehe dah dah tersenyum lebarr"

Tahu tak conversation atas was like ape? Like err nak KAWIN, kejap lagi nak akad nikah :p Bhaha. So annoying me, sebab rasa macam terkejut dengan pertanyaan die tu. Dah la tengah serabut, tunggu turn depan lift, nak breakfast kat bawah. Dalam masa yang sama tengah debor u knowss nak jumpa dia, setelah berkurun lamanya tak jumpa terpisah dek kerana mengejarkan kerjayanya. Sadis betul bila teringat pasal tu. Menangis tak berlagu weh, macam mati laki. Padahal laki hidup lagi, cuma pegi berjuang je. Waahaha~

terpancar sangat kegembiraan dahku tu :D
Ha ini detik pertama aku jumpa dia, gembira kan raut wajah ayu ku itu.. Of course! Dia? Agak berbeza hari tu. Macam segan, malu pun ye. Gelap kan, biasa la tu berjemur manjang.


Masa ni malu malu nak amik gambar berdua. Baba dia snap kan, memang lah i segan :) Bahagia sangat kan rupa aku? As usual hehe. Si dia mcm kaku, entah tak tahu kenape...... Ni dulu lah, sekarang dah ok sangat, takde maknanya nak kaku, malu ape semua. Tapi masih berjauhan, dia kat Kedah sekarang. Dan yang penting dia dah kembali cerah, hehe. Alamaklumlah, losyen tak tinggal, kalah aku. Aku pun malas nak pakai. 

Ok kalau nak tahu lebih mendalam kisah ni. boleh klik and anda akan terus di bawa ke ----------> Best Moment

Anyway, i'm very proud with u dear. Terima kasih kerana sentiasa setia bersamaku walaupun perangai sy ni entah ape ape entah. Terima kasih kerana berusaha untuk kita (salah satu nye selain utk diri sendiri dan keluarga) Syukran syukran syukran Ya bakal Zauji ku :) Bakal Zaujah mu akan sentisa setia di sisi mu memberi semangat dan dorongan, InsyaAllah.

Moga dengan izin Tuhan. Suatu hari nanti, hari yang sudah ditetapkan. Kita akan bersatu seperti yang diimpikan :')

4 comments:

Maii Adinda said...

moga berkekalan kak erna :)

syafawatIkmal said...

aloloooo.. so shuweet!! BW here n terbaca entry ni.. nnti follow kite jugak ek sbb kite bru jew follow awk.. =)

http://syafawatikmal.blogspot.com/

Cekelatmanih (Bufy Achik) said...

bila majlisnye ni?? Bahagianye.. Tahniah :)

Syafiq Muhammad said...

ASSALAMUALAIKUM , DENGAN SUKACITANYA DIMAKLUMKAN DISINI ADA G.A TERBESAR MEI, MEMANG AWESOME . HADIAH TOP REFERRAL SEHINGGA RM150.++ . JOM JOM . ADA BANYAK LAGI HADIAH . ANDA DI TAG #278
LINK TAGGING :
http://www.officialsyafiqmuhammad.blogspot.com/2013/05/tagging3.html
link G.A :
http://officialsyafiqmuhammad.blogspot.com/2013/05/1st-biggest-giveaway-by-osm.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...