Saturday, May 14

KUIM . LIPICE

ASSALAMUALAIKUM ..
xjawab dosa , kalau jawab sayang .

okay semua , hari nie aku dapat 2 surat .
KUIM , LIPICE :)

aku suka sebab aku jarang dapat surat , setahun bape kali aje haha , tetiba rini ade pulak nama aku .
surat dari kuim tu die suh pegi interview this 20 may , kos nursing . yeah ! i like ....
yeah , nak mencuba nasib di sana , risau gak , temuduga kan , ish aku da le x pandai communication .
redha saja ok , and nie jugak peluang aku untuk belajar dekat2 , dalam melaka saje , dan jugak untuk merealisasi kan impian aku yg sekian lama terbubar , iaitu jururawat :)
rawat la sgt kan , diri sendiri pon x terawat haha .

dan bout surat dari lipice tu , aku dapat sample lipbulm ! tiuutt bangat .
bermula lah cerita bila bape bulan lalu aku masuk pertandingan di fb , suruh share bout lipice nie , ape yg istimewa sgt kan .
yeah aku join , aku letak pic aku nan kawan2 n ade lah kata2 kat situ aku letak , x bape nak ingat .
lame da kot ......
aku memang pengguna setia LIPICE nie , sejak sekolah hingga kini .
lipice bagi aku memang the best ever lah , jgn ragu2 hehe.
strawbery flavour memang sesuai utk org seperti aku , aku bukan sesaje nak mengade ok .tapi aku da buat test yg dorang bagi ...

hohoho ...
ok itu saje utk hari nie !





4 comments:

Maii Yusre said...

Waalaikumsalam..hehe
da lama tak masuk blog ni..
Wahhh..gud luck! bestnya dia dapat surat :P

Maii Yusre said...

Waalaikumsalam~
Da lama tak bukak blog ni..
Wahhh..gud luck! Best la dia dapat surat :P

erna baharom said...

haha mekaseh .... memang best ! mcm dapat ape je hehe . nak exam kan ? x payah on9 selalu ok . gud luck taw !

Maii Yusre said...

Hahaha..memang tak selalu online..tapi time buat kerja kursus akaun curik2 online :P Haissshhhh!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...