Wednesday, June 5

Special Thanks : Entry for Bloggers Aina & Muna :)

Hai, Assalamualaikum.


Entri ini untuk awak berdua :D Suka tak ? Suka tak ? Hehe. Sy nak ucapkan bebanyak terima kasih.

Untuk Aina Mansor:

Terima kasih kerana sudi buat kan banner ni. Free of charge pulak tu. Bukan senang kan :). Maaf kalau agak menyusahkan, tapi awk memang baik. Ikhlas buatkan untuk sy, walaupun kena download itu dan ini. Maaf maaf huhu. Sy tak punya bakat, tak punya kerajinan seperti awk. yang pandai mengedit se-smart itu, hehe. Walau mudah bagi awk, tapi susah bagi sy :p Dengan ini kita dapat kenal lebih lagi, kita sebaya ok hehe. Ingat tuuu.

hasil tangan Aina :D

Untuk Muna:

Ok, terima kasih juga buat adik Muna. Sudi buatkan doodle free. Sudi melayan kerenah. Walaupun sekadar request di  inbox FB je. Tak memenuhi syarat betul haha. Lepas tu siap tambahkan reben dekat baju tu, tak sangka pulak. Rajin Muna hehe. Sebenarnye sebelum tempah tu tak tahu nak request warna apa. Lepas tu teringat satu baju yang akk tunjuk kat Muna tu, tak terfikir pulak nak letak warna tudung n bag yang sesuai. Pastu hentam je warna pink, warna selamat untuk perempuan kots :p Sekali ngam je hasil die hehe. Cepat Muna buat, rasanya baru je request. Sekali sign in FB balik, dah ada da.. Happy bangat ! :D

Comel ^_^

Terima kasih lagi sekali. Hanya Allah saja yang mampu membalas budi baik awak berdua.

Two bloggers with a big hearts!! Lastly sy gabungkan untuk jadi kan header. Tah ape ape je ng-edit nye tu haha.




2 comments:

Aina Mansor said...

Hihi, your welcome dear :D

Munauwaratul Lailinnur said...

welcome...:D hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...