Friday, May 3

CONTEST SAYA COMEL!! by DybaGulaGula

Bismillah. Assalamualaikum cik Dyba.


Izinkan sy menjoinkan diri untuk contest cik dyba yang comel lagi meletop! 
Hehehe bukan bodek ye. Sy fresher di sini, dapat tahu contest ni pun dari pemblogger yaya.
Saja nak join, sekian lama dah tinggalkan contest and GA sebab sy malas nak join contest yang rule die terlalu banyak. Alhamdulillah contest ni mudah!

Mungkin awak belum kenal sy, jemput jemput lah datang ke blog sy yang tak berapa nak sedar kehadirannya nye ni. Hehew. http://bulukucinglebat.blogspot.com/ 

  1. follow blog awak & blog penaja rasmi (done)
  2. letak banner comel tu & link kan (done)
  3. buat entri dan tepek gambar cute sy :p (done)
  4. tag seorang kawan ------------> http://firluvieja.blogspot.com/ (ieja)
My pictures

Malu nak letak pic sendiri sebenarnye, konon konon comel le tew hehe.
Anggap je lah *blushing

gambar yang macam potrait tu dekat tasik
yang pakai safety jacket tu main paddle boat
and the last pic, time celebrate my birthday with housemate yg berbaju hijau tu sy (agak blur skit, sebab lighting fail hehe)
Ok ni saje lah. Ada rezeki, terpilihlah, takde pun takpe ;) join suke suke saja hehe.

So pada sape sape nak join jugak, sila lah. klik pada banner ok! 

Terima Kasih. Assalamualaikum!


5 comments:

muslimah sejati said...

salam ukhwah , dari GA yang sama :D good luck ya ^^
http://awekbananana.blogspot.com/2013/05/contest-saya-comel.html

dyba gula-gula said...

comey manis ~

thnx meriahkan contest~

goodluck dear.

Amyma Omar said...

hai done follow awak.. saya dari segmen yg sama... :)

Juliet ❤ said...

http://teenagersareawesome.blogspot.com/2013/05/contest-saya-comel.html

Ayna singgah sini! Jom bw balik,done follow ^^

shah miea said...

singgah dari contest yg sma... :) gud luck..view mine to or follow me mybe.. :))

http://iloveyoumamat.blogspot.com/2013/05/contest-saya-comel.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...