Sunday, January 20

SHORT SEGMENT BY NAA

Assalamualaikum Semua!
Hai kak nurul :)


Segmen ni agak best jugak untuk aku join. Memandang kan follower tak berapa nak ado kan..
Hehe sadis rasa -.-'

Hari minggu ni memang takde apa nak buat, just blogwalking sana sini.
Sekali terjumpa "short segmen" yang mudah untuk join.

Memang tak la aku nak lepas kan peluang ni kan. 
Expired date : 21/1/2013 sikit je lagi.

Cepat-cepat nanti melepas nangiss pulak kang, sape nak pujuk?

Untuk memenuhi syarat sah:

Ni banner blog saya, yang macam pengawas.

(klik)

Ok i'm done follow blog and like fanpage fb sis ni. Giliran anda pula sekarang ;)

5 comments:

SD said...

Assalamualaikum. Dari segmen yang same. Follow sini n Like page awak sekali..
http://superdreamland.blogspot.com/2013/01/short-segment-by-naa.html

Jemput join segmen saya yang tak seberapa ni..

http://superdreamland.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-nak-cursor-name-by-hawa.html

Mimie Najib said...

datang berkunjung dari segmen yang sama.. :)

http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/01/short-segment-by-naa.html


*boleh tak matikan pengesahan perkataan untuk kotak komen ni?*

Nurul Ain said...

terima kasih sbb sudi join segment ni
good luck yee

Miss Noona Erna said...

Walaikumsalam semua.. Baru dapat reply semua msg hari ni.

Kak mimi, thanku ye tegur. dah matikan dah. Kalau tak tegur, tak perasan pun benda tu hehe.

Terima kasih semua yang singgah n coment ;)

Dianaa said...

Salam :)
FD singgah sini dari segmen yg sama dan follow blog awak
http://www.fatindiana.com/2013/01/short-segmen-by-naa.html

jemput join Topup Giveaway ^^
http://www.fatindiana.com/2013/01/topup-giveaway-by-fd.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...