Saturday, January 19

"My First Giveaway by Echa"

Hai, assalamualaikum :)


Segmen lagi ;)

Ni lah segmen aku pada hari ni.
Sekarang memang musim GA and bersegmen menambahkan follower kot.
Banyak giler, sampai tak tau mane yang nak di join. 

At last, ni la pilihan aku. Aku lebih tertarik sebab macam limited edition!
Saingan sengit sangat!

Mane la tau rezki dekat sini, InsyaAllah kan...

So jom lah join, cuba nasib anda semua!
Klik banner.

Echa! All the best untuk /GA awak yang pertama ni ye ^_^


6 comments:

nor aishah said...

Salam...terima kasih sebab join

ni senarai peserta, jenguk2 la heheh
http://noraishahzaharom.blogspot.com/2013/01/senarai-peserta-my-first-giveaway.html

Good Luck ye =)

Miss Noona Erna said...

Hehe sama-sama kasih :)

eymasu said...

terbang dari GA yang sama..hew..gud luck(^_^)DKDE

http://eymasushoppe.blogspot.com/2013/01/my-first-giveaway-by-echa.html

Meyra John said...

http://meyrajohn.blogspot.com/2013/02/my-first-giveaway-by-echa.html

Hai. Dari GA yang sama. ^^

Cik Fie said...

dari GA yang sama . :)

http://www.cikfie.com/2013/02/my-first-giveaway-by-echa.html

sayidah napisah said...

Datang dr segmen yang sama. Sudilah follow saya balik ;)

http://memburucintamu.blogspot.com :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...