Saturday, January 12

SEGMEN : SELAMAT ULANGTAHUN KELAHIRAN

Assalamualaikum :)


Nama sebenar : Erna Ezaety binti Baharom
Tarikh Lahir : 26 Januari 1993

Saya baru je follow blog awak hehe. Sudi-sudi lah follow and singgah blog tak seberapa nak ado ni ye.

Terima kasih ;)


13 comments:

Mimie Najib said...

tQ dik join segmen akk.. akk follow sini sekali.. ^_^


http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/01/senarai-nama-peserta-segmen-selamat.html

akan sentiasa diupdate.. nti tgk la sapa yang tarikh besday sama.. ;)

Cik Aishah said...

Assalamualaikum.. Dari segmen yang sama...
Done follow & singgah...:)
http://sayaaishah92.blogspot.com/2013/01/segmen-selamat-ulangtahun-kelahiran.html

Angel Shared said...

Kunjungi sahabat dari segmen yang sama
http://kharisma-alfath.blogspot.com/2013/01/segmen-selamat-ulangtahun-kelahiran.html

Puteri Mama said...

dari segmen yg sama...singgah+follow awak :) follow back k

http://tomatobey.blogspot.com/2013/01/segmen-selamat-ulangtahun-kelahiran.html

ALS said...

Follow awak,

Jom follow saya,

http://angellovesoldier.blogspot.com/2013/01/selamat-hari-jadi-kampeitai.html

~didiey~ said...

datang dari segmen yg sama :)

http://www.athirahdiyana.my/2013/01/segemn-selamat-ulangtahun-kelahiran.html

~follow~

SD said...

Happy birthday yunk.. hehe.. sje wish awal2.. happy sweet 20

Dari segmen yang same, singgah sini n follow sini
http://superdreamland.blogspot.com/2013/01/segmen-selamat-ulangtahun-kelahiran.html

Jemput join segmen saya yang simple ni.
http://superdreamland.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-nak-cursor-name-by-hawa.html

Miss Noona Erna said...

Thanks semua! Hehe awalnye wish, kira org pertama la ni haha :D

Rasanya sy dah singgah n follow blog awk2 semua. Tapi klau ade yang terlepas pandang maaf ye. Blh tngglkan link kat citcat kanan.

yana aina said...

dari segmen sama ... dtg melawat ^^

http://www.nazlyizan.my/2013/01/segmen-selamat-ulangtahun-kelahiran.html

michelle De hunny said...


terjah sini dari segmen sama.
jom ke blog sy pulak :)
follow awak~
follow me back kalo sudi (:

http://damnright-welcomestalker.blogspot.com/2013/01/segmen-selamat-ulangtahun-kelahiran.html

Mimie Najib said...

happy belated besday.. maaf ye akk lmbat wish kmbali.. ^_^

Miss Noona Erna said...

hehe takpe, masih dalam mood birthday lagi ni :p

Terima Kasih ye ;)

Ayu sukatiakula said...

salam,

singgah dr segmen yg sama

jemput singgah http://monwalktoremember.blogspot.com/2013/01/segmen-selamat-ulangtahun-kelahiran.html

done folo u

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...