Saturday, June 25

noob punye pencuri !

nie gambar motor aku hehe.
x da gambar motor, basikal pon boleh kan :)

Assalamualaikum...
Yup baru2 nie aku kehilangan motor, rabu lalu.
Sedih la jugak, first motor kot, first transport...

Hari-hari teringat dekat motor tu, sebak je.. Nak pegi mane pon da x boleh. Jadi penghuni rumah yang setia je lah. Nak drive kereta pon belum berani lagi, amik lesen pon untuk frame je . Ngeee. 
Herm tu lah, aku pikir x sayang pon motor tu, ade depan mata aku x penah nak jaga.
Selalu ejek si lelaki-lelaki, kutuk diorang hahaha.
Yelah loghat sangat dengan motor tu, modify sane sini. Siap nak berkilauan and seboleh-boleh 
nak bunyi exos tu kuat macam nak suh satu dunia tahu
yang die sorang je ade motor.
Hahahaha lawak pulak...

Sekali kene batang hidung xde motor da depan mata.. Mau x sedih :'(
Bila tengok park, rindu..
Bila tengok motor orang lain kat luar, sebak..
Bila terpikir ape jadi kat motor tu sekarang, Bergenang air mata..


'Hai si pencuri, tak rasa bersalah kah kamu'
'Aku tuntut kat akhirat nanti'

Kalau pencuri tu guna x pe, senang gak hati aku. Ne taw kot2 terjumpa hahaha. *tapi memang x mungkin
Tapi kalau kau robek2 motor tu, then kau campak kat mane2. Aduh sakit nye hati aku !
Jual pon aky jugak kot :)

Ya Allah.. Kau jauh kan lah musibah sebegini daripada kami.
Amin...

1 comment:

Maii Yusre said...

siannya..saba2..

miss kat kamu :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...