Tuesday, April 26

tabiat kamu -Sharing more Loving

Sempena hendak mengerat kan lagi silaturrahim aku sesame blogger , xpun sesame followers aku .
Aku da bape hari merancang plan nie , Tiqa la nie bagi inspirasi kat aku :D
Aku tertarik lah nak tahu , ape lah agaknye TEBIAT mekeme mekeme semua .
Memang suka nak tahu . mesti ade kan ??? 
Janganlah malu malu pulak nak bagi tahu 
Cer cite Cer cite 

pretty please ..

  1. BAGI TAHU APE TABIAT KORANG TU , BAPE BANYAK PUN LAH . *tp kebiasaan nye tebiat ni satu je kan hehe
  2. CERITA KENAPA KORANG SUKE , SEJAK BILA , CERITA LAH APE AJE TENTANG TU OK.
  3. LETAK PIC BAWAH NI KAT ENTRY KORANG . 


cumel kan ? aku curi je hehe .

SENANG X ??

paham x nie ?
erm jangan tekebil kebil camtu hehe .
ok lah aku sebagai orang pertame . start dulu ok .

  • aku sendiri pun malu nak gtaw haha . erm aku suke sangat gigit gigit bibir nie . *kulit bibir ye , then lagi satu aku suke cium ! jeng jeng haha . aku suke bau makanan sebelum makan , time nak tido cium bear n selimut . (buruk nye tebiat aku)
  • tebiat aku ni dari skolah rendah kot , x ingat pulak . setahu aku time tadika xde hehe. tapi yg cium selimut tu memang sejak kecik lah haha . Dah 2 kali da tukar selimut , sebab selimut pertama mak aku da buang :( , tapi dapat yg baru ! haha . Tebiat aku yang petame tu start bila aku boring and time tgk tv hehe . kadang-kadang bibir aku x lawa taw . penah menahan diri , tapi iman x kuat . ish2 ... 

-end-

kalau nak ajak membe korang join sekali join je lah ok :)
hope dapat sambutan .
besar hati aku terima 


    kalau da selesai inform la ye *harapan aku cam x mencapai piawaian je =='

    for : tiqa , maii , miera , fyy , penguin ... n sesape je lah ye .


    4 comments:

    tiqasandsbox said...

    http://tiqasandsbox.blogspot.com/2011/04/ernatabiat.html

    Fyy said...

    http://nurzafirahcomel.blogspot.com/2011/04/tabiat-buruk.html

    Mai Yee said...

    Maii datang nak bagi link..suda siap..terima kasih tag saya :]

    http://stuartaccount.blogspot.com/2011/04/bulukucinglebat-sharing-more-loving.html

    PiNGUiN SUKA SUKi said...

    hahahha..tabiat ek..??hahha...cik ana suke buang tebiat jer..hahha..gurau jer..mesti la suke mkn..hehhe..mkn mknn org yg xabes..hhihi..tp klo sedap jer la..huhuhuh...;)

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...