Friday, April 25

SAHABAT- ini untuk mu

assalamualaikum sahabat dan adik-adikku

Terimalah cebisan kata dari sahabat mu dan kakak mu ini

Saranghae


Kawan,
Taukah kamu berapa lama masa yang kita lewati bersama??
Aku tak ingin tau,
Karna kamu selamanya bagiku.....
Bersamamu,
Tangisku kan terurai menjadi tawa
Dukaku kan terpecah menjadi bahagia
Dan airmata yang terlanjur jatuh....
Takan berubah menjadi nestapa
Denganmu,kepenatanku tergilas sirna

Terkadang disatu waktu,
Prasangka pernah menjauhkanmu dariku
Tapi sungguh kawan,
Amarah takkan bisa bertahan lama dikalbuku
Kusadari aku terikat jauh kedalam hatimu

Ingatkah kawan,
Kita pernah duduk bersama
Melukis langit dengan impian
Tentang aku , kamu dan kehidupan......
gambar ni je yang cukup korum tapi hani belum wujud pulak (haha)
rasa nya seperti baru semalam kita berpisah.
kerana perpisahan ini, aku tahu sememangnya aku betul-betul sayang kan korang.
tak sanggup berpisah.
tak sanggup bila tak ada lagi korang depan mata layu ku ini.

sayang adik2 akak, semoga berjaya di KUIM
sahabat, sungguh benar ku mengharapkan agar kita mampu seperti selalu
walaupun kita pernah bermasam muka, tapi tu semua hanya asam garam sebuah persahabatan.
bahkan sebagai pemanis dalam hubungan.



sahabat, ketahui lah di saat ini air mata ku mengalir kerana teringatkan kamu semua.
betol rindu, Allah sahaja yang tahu.
Tak ada lain lagi kata yang mampu ku taburkan selain
"Aku rindu kan kamu semua kerana Allah"


Allah rahmati lah persahabatan kami ini.
semoga suatu hari nanti kita akan dipertemukan dengan keadaan yang sebegini indah :')

kalau dulu gelak ketawa lah yang menggemakan rumah 35-03
gurau senda lah yang memecahkan anak tekak dan perut. 
waktu makan, makan ramai-ramai sampai tak cukup ruang, terpaksa ketepi ngensot-ngensot, peha bertemu peha (haha)
waktu exam suasana rumah bertukar jadi macam suasana library, senyap, sepi, focus.

hrm semua nya tinggal kenangan kan sahabat?

"kan kuusung rindu ini besama-sama cinta dan air mata"

typing with Love,
Erna Ezaety






1 comment:

M. said...

saya nampak ketenangan :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...