Thursday, June 6

User Profile | Assign Jobs (Tolong menolong, send me your bonus)







User Profile | Assign Jobs <------------- p="">
Give me your bonus. Hah terang terang mintak nih haha.

Bukan dengan tangan kosong je, nanti sy balas balik dengan memberi bonus pada anda. Promise! Ni rezeki, jangan tipu-tipu. aku tak suka nak trick orang. Jujur je... :D

Nanti kalau korang dah tolong, bagitau je ok :) Jangan lupa add as ur workers taw!





3 comments:

Princess Syazliyana said...

job not found? hm rasanya awk dah buat 1 job tu antara tiga kan. so dia kata no available jobs skang ni.. kene tunggu smpai ada job baru lah :)

Farah Waheda Wahid said...

entry ketiga tentang assign jobs ni...menarik...

Aina Mansor said...

Send me your bonus? Kenapa? Tak paham laa hihi. Aina mula2 pun job not available lepas dah buat task 1, bila dia dah confirmkan task 1 dan dapat payment baru ada task yang lain. Rasanya task dia step by step kot.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...