Saturday, January 12

Segmen Tambah Follower Awal Tahun 2013 oleh Emmymazli

Assalamualaikum ;)


Sebenarnya firstime sy melawat blog awak ni hehe. Terus je join sebab syarat-syarat nye mudah. Erm pada pandangan sy blog awk heavy. Banyak sangat wedget dekat side bar kiri dan kanan tu. Rasanya baik simple kan supaya senang nak loading nanti. Yang mana rasa rasa tak penting, remove saja. Baru lah sedap mata memandang. 
Rasanya tu aje lah nak komen. Kalau ada tersilap or terguris hati. Sy mintak maaf ye. Harap boleh dipertimbangkan komen sy ni. Terima kasih.
 

2 comments:

Nieyxzha Hassan said...

Datang sini..comel doodle header ♥

EMMYMAZLI said...

Hi Dear...
terima kasih join segmen emmy...
done follow you...
terima kasih juga di atas pandangan yang diberikan.... Really2 no heart feeling. Insyaallah emmy akan buat penambah baikan di masa akan datang. TQ ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...