Wednesday, January 16

“1st Giveaway By Puterikasih.com”

Assalamualaikum guys :)


“1st Giveaway By Puterikasih.com ini dianjurkan oleh Puterikasih.com dan ditaja bersama oleh All About CraftDikbiAzie NamicoJosrevalution @JRNurul SyarafinaAzziamiza, ZuhanifKiosk Vitamin, Cik YayaKimmie dan Serembanmaya.com

Tarikh Tutup 1st Giveaway By Puterikasih.com : 31 Januari 2013 ( tepat pukul 11.59 malam)

Hari ni aku join satu segmen ni. Ada orang nak bagi hadiah, cepat-cepat aku grab haha. Halobe punya orang.
Hadiah die bukan lah satu, tapi banyak sangat-sangat. Kalau di suruh untuk buat pilihan, memang aku nak pilih semua. Haha memang terlalu banyak and super ohsem.
Tengok dashboard sebelum nak pegi class, ternampak je ni, cepat-cepat tengok apa syarat-syarat nya. Alhamdulillah, simple sangat syarat die, tak cerewet pun. So apa lagi, laju je nak join. Sementara mengejar masa ni. Huff huff huff, gopoh gapah je.
Untuk join/lihat hadiah-hadiah sila klik pada banner atas ni ok ;)
GOOD LUCK FOR PUTERI.
SEMOGA BERJAYA & PASTINYA RAMAI JOIN
InsyaAllah :)

7 comments:

puteri kasih said...

thanks dear :)

good luck yer ^_^

Miss Noona Erna said...

Welcome :D

sa mic said...

datang dari GA yang sama , goodluck ;)

puteri kasih said...

ada penambahan penaja..jangan lupa update yer :)

eymasu said...

terbang dari GA yang sama..hew..(^_^)DKDE

http://eymasushoppe.blogspot.com/2013/01/1st-giveaway-by-puterikasihcom.html

Saya Wann said...

Dari giveaway yang sama..semoga berjaya :)

+ 1st Giveaway By Puterikasih.com +

Azwar Syuhada said...

salam , azwa datang terjah dari segmen yang sama.. :)

http://miss-azwarsyuhada.blogspot.com/2013/01/1st-giveaway-by-puterikasihcom.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...