Monday, May 2

xsuke bercakap dengan lelaki bila ............



6 PERKARA PEREMPUAN X SUKE BILA TENGAH BERCAKAP DENGAN SI LELAKI



  • mendiamkan diri "kalau agak2 korang malas nak bercakap , berat mulut yelah dalam mulut korang kan ade batu cave haha . sekurang2 nya jawablah 'owh, yelah' .

  • bertanya balik soalan "hah ! nape call ni ? perempuan akan bengang , sebab kebiasaan nye perempuan call x bersebab . kadang sesaje je sukasuki hehehe.

  • menyoal yang tahu jawapan "dengar tak saya cakapkan nie ? korang x payah nak tanye soalan x betul macam tu . sebab perempuan memang pendengar yang baik , setia n terhebad !"

  • potong percakapan "saya tengah sibuk ni , awak x payah/jangan col saya , nanti saya col balik . huh wahai kaum adam jangan harap lah kamu nak mengecol balik kan , text je kebiasaannya .. penyataan nie akan menghampakan kaum hawa je tahu x ."

  • jawapan selamat "saya on the way ni . banyak lah punye otw , setengah jam dah aku rase kau nye otw tu. walhal dekat je or xpon tengah bersiap2 xpon baru nak kuar moto or kereta kan .."

  • alasan meragukan "alaaa .. betri hp saya dah lemah ni" perempuan kurang percaya , die akan anggap lelaki nie sesaje je xnak bercakap dgn die . padahal walaupun betul pun terlupa nak cas hp haha.




talk to my hand je lah ...

sumber: ujang la :)

2 comments:

Maii Yusre said...

Hahaha..benci bila kita tanya dia jawap apa? banyak2 kali..benci..benci..benci! :P

erna baharom said...

haha nak kene bagi kaki tu :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...