Monday, April 18

enjoy sharing yaw !


1.buat satu post bagi 5 facts about korang
2.copy&paste kan gamba kat atas ni kat post tu
3.kalau nak bagi readers paham klik ni 







Ok let me story mory k .. Cer cite Cer cite haha .

1. aku alah pada black paper , hajinomoto .. Sebab ? nanti hdung aku gatal lah hehe . nanti terus x dapat nak makan .

2. aku anti sangat pada rokok ! aku blh bau 10 batu dari sini (nampak beno nipunye ..) hehe . xde lah, aku cepat tangkap kalau ade orang or bau sebegitu . and aku akn terbatuk2 mcm nenek tua . mcm aku yg giat merokok ==' (awas si lelaki !)

3. psstt ... hal pempuan hehe . time bendera merah tengah melambai , perangai aku akan len macam sikit . aku akan cepat terasa , aku bukan marah2 taw . tapi aku akan melalak2 , macam aku kene pukul je . even pasal xde makanan kat dapur . hihihi .

4. sehari , sejam aku x dapat dengar lagu .. aku ase hidup aku kekosongan .. :(

5. aku suke sangat dengan teddybear and kucing berbulu lebat ! :) sebab itu aku ade bela kucing .. and mempunyai teddybear yg banyak sejak kecik lagi , mcm2 jenis bulu ade hehe . tett..






    2 comments:

    Mai Yee said...

    Lompat dari blog sand!

    Rokok memang busukkan?? heheh..

    http://stuartaccount.blogspot.com/2011/04/sands-enjoy-sharing-yaw.html

    btw nice blog!!!

    erna baharom said...

    ouh btol btol btol haha . main lompat2 ye .. naseb x jatuh haha . da follow ye ? tanks yaw ;)

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...